Pagina's

zaterdag 28 juli 2012

Oogstfeest met schandalig lekker nagerecht

De geoogste aardappelen moesten worden opgegeten.  De uien zagen er prachtig uit zo gevlochten, maar zijn waren ook bedoeld om op te eten. En verder hadden we nog knoflook, snijbiet en perzikken. Meer dan genoeg voor een mooi oogstfeest en bijbehorend culinair feest. 
Gezellig, maar weinig (nieuwe) gezichten
We hadden de buurt geflyerd en via de digitale wegen bekendheid gegeven aan het feestje. Toch kwamen er helaas niet heel veel (nieuwe) gezichten bij. Gelukkig laat de ouwe hap zich daardoor niet uit het veld slaan, en werd het dus evengoed een topavond. Jammer voor diegenen die er niet bij waren, maar het was weer erg gezellig, leuk en lekker. Dus kom volgende keer ook!


Fantastische maaltijd
We verorberden die avond een erg lekkere uiensoep, bietensalade, sijbietsalade, gepofte aardappelen en poolse worsten op brood (dat laatste niet uit de tuin). Als nagerecht werd een totaal in elkaar geïmproviseerd nagerecht gemaakt door de mannelijke leden van de club. Helmer heeft nog beloofd het recept te schrijven, maar zo lekker als toen kan het nooit meer worden; een superdessert!

Meer info op de site
De volgende dag kwam er nog iemand langs die graag had meegedaan, maar niet wist waar de tuin gesitueerd was. Vandaar de nieuwe google-maps op deze pagina. Er is ook een nieuwe contactpagina gemaakt, aangezien we als Monettuin steeds vaker gebeld worden als men de stichting 'Monet in Zaandam' wil hebben. Het gaat erg goed met de bekendheid van onze tuin en de stichting, dat maakt al die aanvragen voor activiteiten wel duidelijk!

1 opmerking: