Pagina's

vrijdag 20 juli 2012

Kom a.s. zaterdag oogsten, koken en eten in de Monettuin!

Het oogstfeest vorig jaar
De groentes doen het goed in onze stadsmoestuin en moeten nodig geoogst worden! Daarom is er aanstaande Zaterdag (21 juli) een oogst- en kookfeest. We willen wat gaan maken met de snijbiet, aardappelen, uien, knoflook en kruiden die we in de tuin hebben groeien en iedereen is welkom om te komen helpen oogsten, koken en natuurlijk eten.

Aanvang
Vanaf 17:00 is iedereen welkom om mee te doen met dit oogstfeest. Breng zelf drinken, glazen,  bord en bestek mee, dan maken we er met zijn allen een leuk feest van. Jong en oud is welkom! Later komen mag ook, we maken wel wat extra, maar de kans bestaat natuurlijk dat je de hond in de pot vind. 

Adopteer een plant of boom
Wil je meehelpen in de tuin? Het is leuk, leerzaam en gezellig. Helpen kan op diverse manieren,  bijvoorbeeld door een onderdeel van de tuin te adopteren. Zo hebben we nu iemand die zich gaat ontfermen over de druivenstruiken. Heb je zin om b.v. de fruitbomen te onderhouden, of had je je altijd al willen storten op het kweken van bepaalde kruiden, of wil je liever lekker bomen hakken en meebouwen aan meubelen of de tuin-inrichting? Het kan allemaal!Neem contact op met monettuin@gmail of bel 06-34111079 voor meer informatie. Daar kan je je ook aanmelden als je op de mailinglijst wilt komen voor vervolgactiviteiten. Mailen is sneller en goedkoper dan flyeren.

Locatie
De monettuin bevindt zich tussen de Hogendijk en de Krimp en heeft aan beide kanten een ingang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten