Pagina's

maandag 2 maart 2015

NLDoet in de Monettuin, Zaterdag 21 maart

Net als voorgaande jaren doen we weer mee met de NLDoet klussendagen. Zaterdag 21 maart zijn jullie welkom om ons te helpen met het zomerklaar maken van de tuin.

We gaan het aantal bakken enigszins verminderen. Deze krijgen geen of te weinig zon, waardoor de opbrengst erg laag is. Met de aarde gaan we andere bakken ophogen. Verder gaan we o.a. aardappelen, kruiden en Oost-indische kers planten. We mikken op planten die met wat minder water toekunnen. Het watergeven is in de zomer altijd een behoorlijke klus. Als we wat minder bakken hebben en die ook nog minder gevoelig zijn voor droogte kan dat een hoop werk schelen. Verder zijn er herstel, opruim- en snoeiwerkzaamheden.

Aanmelden kan via de NLDoet pagina van de tuin of via het Facebook evenement dat is aangemaakt. We hebben al een hoop aanmeldingen, dus dat gaat goed, vele handen maken licht werk!

  • Tijden: 9:30 t/m 15:30, maar als je later komt of eerder weg wilt is dat geen probleem
  • Voor eten en drinken wordt gezorgd, we beginnen met koffie en sluiten af met een drankje bij het kampvuur.
  • We hebben een grond te verplaatsen, als je een schep en/of kruiwagen kan meenemen zou dat heel fijn zijn
  • Ook als je zelf handschoenen of ander gereedschap kan meenemen is dat altijd handig, zorg wel dat je goed in de gaten houdt welke van jou zijn
  • Draag kleding en schoenen of laarzen die vies mogen worden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten