Pagina's

maandag 9 december 2013

21 december, Midwinter-Monet met gluhwein, soep en muziek

Voor het derde jaar op rij wordt in de Monettuin in Zaandam het gezellige Midwinter-Monet georganiseerd. 

Gluhwein competitie
Hoofdonderdeel is de Gluhwein competitie, waarbij deelnemers hun zelfgemaakte gluhwein laten beoordelen door het aanwezige publiek én een jury. De vrijwilligers van de tuin zorgen voor een stevige soep en warme dranken om het lichaam op temperatuur te houden en als het weer het toelaat is er kampvuur.

Koning Gluhwein 2012
Jury
De jury bestaat dit jaar uit het volledige bestuur van de Stichting 'Monet in Zaandam'. Hun punten tellen voor 50% en die van het publiek ook voor 50%. Hieruit volgt de winnaar. Vorig jaar was dat Marco met een verrassende pittige 'godsgloeiende gluhwein'. Hij gaat zijn titel verdedigen, wie neemt deze uitdaging aan?!

Gitaarmuziek van Fred
Om het nog gezelliger te maken zal zanger/gitarist Fred Pruim tussen het proeven door voor de muziek zorgen. Fred heeft er zin in, hij zorgt voor voldoende anti-vries in zijn gitaar!

Toegang en deelname
Toegang en deelname is gratis, voor het eten en drinken wordt een vergoeding gevraagd. Aanmelden voor de competitie kan op monettuin@gmail.com of via Facebook. Als je als publiek wilt komen hoef je je niet aan te melden, maar we vinden het altijd leuk om via Facebook te horen dat je van plan bent om te komen.

Meer informatie: www.monettuin.nl, Twitter: @Monettuin, FB: Monettuin Zaandam. De Monettuin bevindt zich in Zaandam, tussen de Hogendijk en de Krimp.

Datum: 21 december 2013, vanaf 17:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten